MP-messut 2020

Huhhuh! FMC:n ensimmäiset messut ovat takana ja pakko antaa teille kaikille iso kiitos! Itselläni odotukset messuja kohtaan olivat korkealla, mutta ne ylittyivät moninkertaisesti. Omasta mielestämme varasimme tarpeeksi huppareita, tarroja, lippiksiä ja huiveja myyntiin, mutta nehän loppuivat jo sunnuntaiaamuna! Myös verkkokauppamme myytiin tyhjäksi, joten pyydän kärsivällisyyttä tilaajilta tuotteiden toimittamisessa. Pisteemme osoittautui heti kättelyssä liian pieneksi ja aliarvioimme todellakin teidän määrän. Virheistä opitaan ja messut olivatkin meille pisteen sekä tuotteiden suunnittelussa todella tärkeää oppia tulevia tapahtumia varten. Ensi vuonna pyrimme siihen, että pisteemme koko vähintään kaksinkertaistetaan!

MP-messut 2020 FMC

Messut olivat menestys myös suhteiden luonnin kannalta ja saimme paljon arvokkaita kontakteja, joiden avulla pystymme toteuttamaan suuret suunnitelmamme tulevalle kesälle ja ensi vuodelle. Näistä suunnitelmista emme vielä enempää voi vaitiolon takia huudella, mutta lupaan että kesällä tapahtuu.

Iso kiitos messuista kuuluu yhteistyökumppaneillemme Mopo Sportille sekä Electrobikelle, jotka mahdollistivat osallistumisemme messuille täydellä kokoonpanolla!

Käy tsekkaamassa meidän aftermovie Youtubesta ja ota Ig -kanava seurantaan!


Nähdään tulevissa tapahtumissa!


Paavo

 

 

 


Jaa tämä julkaisu