Uutiset

Jerry Koivuluoma on nyt FMC:n virallinen stunttikuljettaja

Jerry Koivuluoma on nyt FMC:n virallinen stunttikuljettaja

Keväisen sunnuntain kunniaksi päästään julkistamaan, että stuntkuljettaja Jerry Koivuluoma liittyy FMC porukkaan! Hänen ajoaan tulee näkymään jatkossa sivuillamme sekä tapahtumissa.

Alkuvuosi on ollut haasteellinen tapahtumien osalta mutta me emme luovuta! Tällä hetkellä meillä on aikaa ideoda tulevia projekteja. Pysykää kuulolla!


MP-messut 2020

Huhhuh! FMC:n ensimmäiset messut ovat takana ja pakko antaa teille kaikille iso kiitos! Itselläni odotukset messuja kohtaan olivat korkealla, mutta ne ylittyivät moninkertaisesti. Omasta mielestämme varasimme tarpeeksi huppareita, tarroja, lippiksiä ja huiveja myyntiin, mutta nehän loppuivat jo sunnuntaiaamuna! Myös verkkokauppamme myytiin tyhjäksi, joten pyydän kärsivällisyyttä tilaajilta tuotteiden toimittamisessa. Pisteemme osoittautui heti kättelyssä liian pieneksi ja aliarvioimme todellakin teidän määrän. Virheistä opitaan ja messut olivatkin meille pisteen sekä tuotteiden suunnittelussa todella tärkeää oppia tulevia tapahtumia varten. Ensi vuonna pyrimme siihen, että pisteemme koko vähintään kaksinkertaistetaan!

MP-messut 2020 FMC

Messut olivat menestys myös suhteiden luonnin kannalta...